У Мексиці чоловік придумав відмінний спосіб, як дотримуватися карантину, але не обмежувати себе у смаколиках. Хлопець відправив в магазин за чіпсами свою собаку, яка, до речі, відмінно впоралася з "роботою" особистого кур'єра. Про це повідомляє Mirror.

Мексиканець на ім'я Антоніо Муньос придумав оригінальний спосіб, як отримувати продукти з магазину, не виходячи з дому і не замовляючи доставку. Коли йому захотілося чіпсів, він відправив в магазин свою собаку. На ошийник улюбленця хлопець причепив записку з бажаним продуктом і гроші. "Будь ласка, продайте моєї собачки трохи чіпсів Cheetos. Потрібні помаранчеві, а не червоні, ті занадто гострі. 20 доларів у неї на нашийнику. Увага: будете ображати собачку – вкусить", - написав він у записці. Як не дивно, незабаром собака породи чихуахуа повернулася з магазину з пачкою чіпсів в зубах.

Той самий собака, який бігав у магазин, скрін з відео
Той самий собака, який бігав у магазин, скрін з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.