Через карантин в Україні уряд був змушений вжити ряд додаткових соціальних заходів щодо захисту населення. Однією з них стала так звана “карантинна тисяча”. Уряд затвердив цю норму, тому саме час з'ясувати, хто ж зможе претендувати на маленький бонус на честь гуляє коронавіруса.
“Карантинну тисячу” почнуть виплачувати з 1 квітня. Ця виплата призначена для пенсіонерів, які отримують менше 5 тисяч гривень пенсії. Також “карантинна тисяча” буде перерахована іншим нужденним категоріям – соціальним пенсіонерам, інвалідам, дітям-інвалідам і т. д.
Це не остання приємна дрібниця для пенсіонерів. З 1 травня президент України Володимир Зеленський також пообіцяв індексацію пенсій. Судячи з кількості пільг, виплат та інших “приємних презентів”, пенсіонери незабаром самі почнуть шукати спосіб заразитися коронавірусом і продовжити епідемію. Лише б тільки не закінчувався такий шикарний “свято життя”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як пандемія шириться Україною — з'явилася інтерактивна карта з областями.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Міносвіти розповіли про ЗНО, новий навчальний рік та графік шкіл на карантин - ядо зміниться навчальний процес через карантин і коли розпочнеться вступна кампанія

Також Знай.uа писав, що глава поліції Києва Крищенко захворів коронавірусом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще