Міністерство охорони здоров'я України оголосило про 475 підтверджених випадків захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19, 10 з яких виявилися летальними.

Джерело: сторінка Міністерства охорони здоров'я України в соціальній мережі Facebook.

Такими є дані станом на десяту годину вечора 29 березня 2020 року.

"За даними ЦГЗ [Центр громадського здоров'я МОЗ України - "Знай.ua"], станом на 22:00 29 березня в Україні 475 лабораторно підтверджених випадків COVID-19 ПЛР-дослідженням. Усього зафіксовано 10 летальних випадків від COVID-19 в Україні. Загалом 6 людей вже одужали — повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі", - йде мова в повідомленні.

Випадки захворювання на коронавірусну інфекцію були виявлені в місті Києві та усіх областях України, окрім Миколаївської.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Поширення коронавірусу в Україні станом на 29 березня, zpost.me
Поширення коронавірусу в Україні станом на 29 березня, zpost.me

При цьому станом на десяту ранку в Україні було зафіксовано 418 підтверджених випадків захворювання. Таким чином за 12 годин було підтверджено діагноз у 57 осіб.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше в Україні закрили пологовий будинок через медсестер, інфікованих коронавірусом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", VIP-пацієнтам з коронавірусом не допоможуть гроші, лімузини, охоронці і особисті літаки - всі в звичайну державну інфекційну.

Також "Знай.ua" писав, більше 100 заражених за добу та 9 летальних - у МОЗ повідомили про нові захворювання коронавірусом в Україні.