Українські військові прозвітували стосовно того, скільки разів 29 березня російські окупанти обстріляли українські позиції та розповіли, скільки захисників України в результаті цього постраждали. Відповідна інформація з'явилася на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

Скріншот допису

Відтак, російські окупанти 13 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 120 та 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Стріляли загарбники по захисниках Павлополя, неподалік Водяного та Богданівки, двічі поблизу Березове, по оборонцях Старогнатівки противник здійснив три обстріли, поблизу Авдіївки, неподалік Шахти Бутівка

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Поблизу Луганського, по позиціях Об’єднаних сил противник випустив сім мін з міномета калібру 82 мм. По оборонцях Гладосового ворог вів вогонь зі станкового протитанкового гранатомета, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. На усі ворожі обстріли підрозділи Об’єднаних сил дали збройним формуванням Російської Федерації адекватну відповідь.

"За поточну добу втрат немає. Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано", - йдеться у повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українським військовим на Донбас передали маски і медапаратуру.

Як повідомляв портал Знай.uа, окупанти п'ять разів порушували режим припинення вогню на Донбасі.

Також портал Знай.uа писав, що бійці ЗСУ, які захищають батьківщину на фронті, звернулися до українців з важливим проханням.