Українці, які були евакуйовані літаком з Дохи Катару через пандемію коронавірусу нового типу COVID-19, довгий час відмовлялися їхати на обсервацію у готель, довелося навіть втрутитися Нацгвардії.

А тим часом, чоловік сходив по великому під літаком з Дохи. Як повідомили пасажири літака - туалети закриті, надходження свіжого повітря немає. Люди, доведені до відчаю, справляють нужду у всіх на очах.

Пасажири з Дохи все ж поїхали на обсервацію. Деякі простояли на вулиці в шортах при +5. Багато евакуйованих відмовлялися їхати на безкоштовну обсервацію в готель "Козацький", тому тривалий час продовжували перебувати в літаку.

Також повідомляється, що прибулі з Дохи українці були обурені тим, що їх зобов'язали проходити обсервацію в конкретному місці, тоді як попередніх рейсів це не стосувалося.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Geplaatst door Роман Рябчук op Zondag 29 maart 2020

Пасажири вийшли з літака лише після того, як капітан борту повідомив про незаконність їх знаходження в салоні і необхідності карантинної обробки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, евакуйованих українців прирівняли до сирійським біженцям.

Як повідомляв Знай. ua, евакуйованих з Москви українців кинули напризволяще.

Також Знай. ua писав, що евакуйовані з В'єтнаму українці відмовляються від ізоляції і намагаються вирватися з аеропорту силою.