Українці, які були евакуйовані літаком з Дахі Катару через пандемію коронавіруса нового типу COVID-19, довгий час відмовлялися їхати на обсервацію у готель, довелося навіть втрутитися Нацгвардії. Відповідні відео з'явилися в мережі.

"Пасажири з Дохи все ж поїхали на обсервацію. Деякі простояли на вулиці в шортах при +5. Багато евакуйовані відмовлялися їхати на безкоштовну обсервацію в готель "Козацький", тому тривалий час продовжували перебувати в літаку", - повідомляє Роман Рябчук в Facebook.

Geplaatst door Роман Рябчук op Zondag 29 maart 2020

Також повідомляється, що прибулі з Дахі українці були обурені тим, що їх зобов'язали проходити обсервацію в конкретному місці, тоді як попередніх рейсів це не стосувалося.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Geplaatst door Роман Рябчук op Zondag 29 maart 2020

Вони відмовлялися їхати на безкоштовну обсервацію в готель "Козацький" і вийшли з літака тільки після того, як капітан борту повідомив про незаконність їх знаходження в салоні і необхідності карантинної обробки.

Эвакуированных с Дохи долго не выпускали из самолёта больше видео - https://t.me/joinchat/AAAAAEs2DrjLH5BBFz5A9Q Самолёт с эвакуированными, которые прилетели с Дохи в 2:30, окружила Нацгвардия и до сих пор никого не выпускала. Люди покинули борт только пару минут назад. Представители, которые их встречают, не могут ответить ни на один вопрос. В самолёте было много детей. Людей держали без воды, свежего воздуха и еды.

Geplaatst door Pavlovsky News op Zondag 29 maart 2020

Люди погодилися поїхати в готелі на обсервацію, але деякий час стояли з речами в кільці Нацгвардії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, евакуйованих українців прирівняли до сирійським біженцям.

Як повідомляв Знай. ua, евакуйованих з Москви українців кинули напризволяще.

Також Знай. ua писав, що евакуйовані з В'єтнаму українці відмовляються від ізоляції і намагаються вирватися з аеропорту силою.