Народні супермаркети АТБ дбають про те, щоб покупці за свої гроші отримували більше. Ви любите товари “Своя Лінія”? Тоді цілком можливо, що вас чекає подарунок! Наприклад, сьогодні “пощастило” одному з покупців у Києві. Він придбав пачку сардин в супермаркеті на Чоколівському бульварі, прийшов додому, зварив картопельку, можливо, навіть дістав 100 грам, і… Побачив закуску, яка перетворює будь-яку горілку на елітний мескаль.

Фото Telegram - Народний ревізор

У банці сардин “Своя Лінія” виявився маленький, біленький черв'ячок. Фото сюрпризу вже обговорюють всі соціальні мережі. Подарунок виявився на кришці, і його чудово видно на знімку. Якої саме природи ця закуска – встановити навряд чи вийде. Швидше за все, коли рибку патрали, дуже погано вибирали її вміст. Ось і з'явився перед поглядом бідного киянина маленький, біленький гість з південних морів.

На жаль, реально нічого смішного у цій історії немає. Це зайвий доказ того, що насправді якість продуктів в Україні дуже низька. Тому, купуючи дешеві товари, обов'язково подумайте, що саме ви можете придбати. Деякі “сюрпризи” з баночки можуть виявитися зовсім не з приємних.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, в найближчі тижні в Україні прогнозується зростання цін на курячі яйця.

Як повідомляв портал Знай.uа, фахівці АМКУ моніторять ціни в магазинах - і результати невтішні.

Також портал Знай.uа писав, що карантин викликав сплеск цін на "антивірусні" продукти в Україні.