В українській столиці, яку закрито на карантин, як і всю країну, продовжують відбуватися вельми тривожні події. Як відомо, громадянам можна виходити з дому за продуктами до магазину. І саме під час такого шопінгу покупці зустрілися в "Екомаркеті" з жахливою картиною. На прилавку з продуктами бігали справжні таргани.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Чорний список".

Публікація Telegram-каналу "Чорний список"
Публікація Telegram-каналу "Чорний список"

"Старі добрі таргани. Дружка виявили у відділі заморожених продуктів #Екомаркет на Радунській.", - підписали публікацію в Telegram-каналі "Чорний список".

Це далеко не перший випадок, коли українці віч-на-віч, під час карантину, зустрічаються з антисанітарією. Так, днями покупцеві в "АТБ" теж не пощастило. Він придбав пачку сардин в супермаркеті на Чоколівському бульварі, прийшов додому, зварив картопельку, можливо, навіть дістав 100 грам, і… побачив закуску, яка перетворює будь-яку горілку на елітний мескаль. У баночці сардин "Своя Лінія" виявився маленький, біленький черв'ячок. Фото сюрпризу вже обговорюють всі соціальні мережі. Подарунок опинився на кришці, і його чудово видно на знімку. Якого саме походження ця закуска – встановити навряд чи вийде. Швидше за все, коли рибку патрали, дуже погано вибирали її вміст. Ось і з'явився перед поглядом бідного киянина маленький, біленький гість з південних морів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вареники з футболки – відомий виробник намагався нагодувати покупців одягом, фото.

Як повідомляв Знай.uа великий супермаркет нагодував киян "волохатих рибкою" — огиду і скандал.

Знай.uа писав, у військовому інституті студентів годують дохлими тварюками, мерзенні фото.