В одному з київських супермаркетів помітили неблагородну плісняву на продуктах. Відповідні фото опублікували в телеграм-каналі "Народний ревізор".

Так, у Києві в супермаркеті мережі "BILLA" на Позняках покупці помітили плісняву на звичайному твердому сирі. Через неправильні умови зберігання сир у вакуумній упаковці покрився пліснявою.

Фото телеграм-каналу Народний ревізор

"Нічого нового: супермаркети продовжують ігнорувати умови зберігання продуктів і вирощувати цвіль на сирі", - сказано в повідомленні телеграм-каналу "Чорний список".

Фото телеграм-каналу Народний ревізор

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

На даний момент керівництво супермаркету ніяк не відреагувало на цю ситуацію в їхньому торговельному залі.

Зазначимо, що при купівлі продуктів у супермаркетах особливу увагу звертайте на упаковку, якщо вона пошкоджена, тоді товар брати не слід. Також треба звертати особливу увагу на продукти без упаковки, і не купувати якщо тара в якій вони зберігаються, надійно не захищена.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, киянам підсунули перці, фаршировані тарганами - обережно, може вивернути. Покупці помітили величезних тарганів на продуктах.

Як повідомляв портал Знай.ua , фахівці АМКУ моніторять ціни в магазинах - і результати невтішні.

Також портал Знай.ua писав, що карантин викликав сплеск цін на "антивірусні" продукти в Україні.