Українка придбала в у відділі кулінарії супермаркету торговельної мережі Novus картопляники власного виробництва магазину, в яких вона знайшла чужорідний предмет. За словами дівчини, вона ледь не пошкодила зуби.

Про це повідомляє Telegram-канал "Народный ревизор", гаслом якого є "Весь жах з магазинів та закладів харчування: канал спеціалізується на негативних відгуках користувачів.

"Дівчина купила на вечерю картопляники з капустою, при вживанні мало не залишилася без зубів. Всередині виявилася незрозуміло від чого гілочка", - йде мова у дописі.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

На фотографіях, прикріплених до посту, й справді можна побачити картопляники і гілочку незрозумілого походження. Можливо, вона була у прянощах для капусти або потрапила у страву з якогось іншого її інгредієнту.

Популярні новини зараз
Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

З допису не зовсім зрозуміло, наскільки серйозну загрозу здоров'ю являв знайдений дівчиною предмет.

Також невідомо, чи стала звертатися споживачка до адміністрації супермаркету і яку вона отримала відповідь.

Повідомляється, що магазин, в якому придбали ці картопляники, знаходиться у Києві на кільцевій дорозі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Novus ковбаска "підморгнула" покупцям, приберіть їжу від екранів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у супермаркеті Novus українцям пропонують огидну "щедру" акцію, чи вдасться заощадити і вижити.

Також "Знай.ua" писав, що дика птаха борсалась посеред м'яса у Novus.