Обурена клієнтка популярного супермаркету Новус поскаржилася у мережі, що її надурили на касі. За словами жінки, касир не додала їй 50 гривень здачі. Щоправда, нестачу авторка допису помітила не одразу, а коли повернулася у магазин — у касі надлишку не виявили.

"Сьогодні купувала в Новусі на Севастопольській, вирішила розрахуватися, і оскільки мені видали зп, діставала з конверта гроші. Оскільки мене чекав колега, забрала здачу і побігла на ходу засовуючи гроші в гаманець. Дивлюся, а там 50 грн не вистачає. Підійшла назад, покликали старшого касира, та перерахувала касу, надлишку не виявила", - йдеться у повідомленні.

Супермаркет, скріншот: YouTube
Супермаркет, скріншот: YouTube

На думку клієнтки супермаркету, касиру цілком вистачило часу, щоб заховати купюру, наприклад, під манжет. Крім того, жінка переконана, що не губила грошей, оскільки в магазині було небагато покупців і навіть на світлій підлозі вона з легкістю помітила б пропажу.

"Але! Касир міг спокійно засунути купюру, наприклад, собі під манжет, і за фактом в касі не буде зайвого. Коротше, я в подиві. У себе все перевірила, грошей не виявила, якби впала купюра я б помітила, тому що в той час у магазині було мало людей, купюру на світлій підлозі легко помітити. Якщо хтось стикався з таким напишіть", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Супермаркет, скріншот: YouTube
Супермаркет, скріншот: YouTube

Скарга на супермаркет Новус, скріншот: otzyvua.net
Скарга на супермаркет Новус, скріншот: otzyvua.net

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше