В Україні триває карантин, який запровадив уряд через поширення світом коронавірусної інфекції covid-19. Відомо, що заходи безпеки, попередньо, триватимуть до 24 квітня 2020 року. Але для українців, мабуть немає заборон, громадяни нехтують всією небезпекою даного захворювання і не можуть сидіти вдома, а направляються до парків, магазинів і просто товчуться у дворах кварталів смажачи шашлики.

Так, в одному з магазинів мережі супермаркетів Varus стався інцидент, який доводить, що для деяких українців просто немає ні заборон, ні правил карантину. Про це стало відомо завдяки відео, яке опублікував Telegram-канал "Чорний список".

"Карантин, дистанція - це все не для нас. На касах товпляться черги, більше половини людей - без масок. Охорона впускає всіх, незважаючи на обмеження щодо кількості. Представники #Varus пообіцяли розібратися у ситуації.", - підписали публікацію автори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Novus "пригостив" українку суворими картопляниками - так можна і без зубів залишитися, фото.

Як повідомляв Знай.uа Садовий посилив карантин у Львові "під копірку" Кличко - за що можна нарватися на штраф, список заборон.

Знай.uа писав, "Вовина тисяча", допомога бізнесу і медпакет - за якими правилами Україна буде жити на карантині.