Карантин до 15 травня, а ЗНО скасували - у Міносвіти виступили з важливою заявою

В соціальних мережах почала активно поширюватись інформація про те, що карантин можуть продовжити до 15 травня 2020 року, а ЗНО взагалі можуть скасувати. У Міносвіти поспішили заспокоїти українців - це всього-навсього фейк.

Фейк про продовження карантину, фото: Telegram-канал Klymenko Time
Фейк про продовження карантину, фото: Telegram-канал Klymenko Time

В Україні підвищився пенсійний вік для жінок — розрахунок дати виходу на заслужений відпочинок

Черговий етап підвищення пенсійного віку для жінок набрав чинності з 1 квітня. Відтепер жінки в Україні зможуть виходити на пенсію у віці 59 років і шести місяців, хоча до 1 квітня цей вік був на пів року менший – 59 років. А через рік, з 1 квітня 2021 року, піти на заслужений відпочинок жінки зможуть в 60 років.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

Українських медиків швидкої допомоги залишили з порожніми кишенями

Президент Володимир Зеленський підписав закон про соцгарантії в умовах карантину. Проте допомогу для співробітників швидкої допомоги туди не включили.

Медики, які працюють у службі невідкладної допомоги, записали відеозвернення до влади і вказали на несправедливість даного рішення.

Медики швидкої, скріншот: YouTube
Медики швидкої, скріншот: YouTube

В Україні пом'якшили карантин – які підприємства потрапили до "білого" списку

В Україні розширився перелік дозволених видів підприємницької діяльності на період карантину. Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.

ізоляція, карантин, фото GettyImages
ізоляція, карантин, фото GettyImages

Українець розповів, скільки йому коштує лікування від коронавірусу - тисячі гривень на день і жодної допомоги держави

Жителька Бердичева, що на Житомирщині, витрачає на лікування хворого на коронавірусну інфекцію чоловіка до 5 тисяч гривень на день. Жінка вимушена забезпечувати лікарню всім необхідним, але особливо проблемними і найдорожчими є антибіотики, які медичний заклад не має права закуповувати згідно з законодавством.