Як відомо, президент України Володимир Зеленський підписав закон про соцгарантії в умовах карантину. Закон про соцгарантії в умовах карантину передбачає: - додаткові гарантії для підтримки громадян та бізнесу; - доплату до заробітної плати медикам до 300% від зарплати; - доплату працівникам соціального захисту до 100% зарплати і т. д. Проте допомогу для співробітників швидкої допомоги туди не включили.

Саме тому медики, які працюють у службі невідкладної допомоги, записали відеозвернення до влади і вказали на несправедливість даного рішення. Про це стало відомо завдяки повідомленню в Telegram-каналі Perepichka News.

Швидка, скріншот: YouTube
Швидка, скріншот: YouTube

"Пам'ятаєте обіцянку потрійного окладу нашим медикам, які лікують заражених на коронавірус? Виявляється новий міністр охорони здоров'я не включив туди співробітників "Швидкої", - підписали публікацію автори.

Повне відеозвернення співробітників "швидкої допомоги" можна переглянути за посиланням нижче:

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Верховна Рада "розбудила" гривню, курс долара надихнув українців.

Як повідомляв Знай.uа карантин Зеленського - як українці оцінюють роботу президента під час епідемії.

Знай.uа писав, Україна перейде на примусовий режим "всі в масках" за наказом Зеленського.