Українські військові прозвітували стосовно того, скільки разів 2 квітня російські окупанти обстріляли українські позиції та розповіли, скільки захисників України в результаті цього постраждали.

Відповідна інформація з'явилася на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

Відтак, бойовики 8 разів порушили режим припинення вогню. Водночас усі рази найманці Путіна стріляли по військових оперативно-тактичного угруповання "СХІД".

  • двічі поблизу селища Піски;
  • біля Павлополя;
  • двічі неподалік Авдіївки;
  • поблизу Спартака;
  • біля окупованого Каштанового;
  • поблизу Старогнатівки.

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

На усі обстріли українські військовослужбовці давали жорстку відповідь з наявного озброєння, змушуючи окупантів припинити будь-які активні дії.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Окрім цього, як підкреслюється, в результаті обстрілів російських окупантів, жоден з військовослужбовців Об’єднаних сил не отримав поранення.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українським військовим на Донбас передали маски і медапаратуру.

Як повідомляв портал Знай.uа, окупанти п'ять разів порушували режим припинення вогню на Донбасі.

Також портал Знай.uа писав, що бійці ЗСУ, які захищають батьківщину на фронті, звернулися до українців з важливим проханням.