Кабінет міністрів послабив раніше введені обмеження щодо пасажирських перевезень у громадському транспорті та дозволив перебувати у салоні маршруток, автобусів та тролейбусів більше, аніж 10 особам.

Відповідну постанову оприлюднено на урядовому порталі.

Як відзначається в документі, відтепер працівників установ незалежно від форми власності, які забезпечують охорону здоров'я, продовольче забезпечення, найважливіші державні послуги, енергозабезпечення і т. д. дозволяється перевозити в межах кількості сидячих місць.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Водночас вимоги щодо наявності респіраторів або захисних масок у водіїв і пасажирів зберігаються. Крім того, пасажири повинні дотримуватися санітарних заходів в міському електричному (трамвай, тролейбус) та на автомобільному транспорті, який здійснює регулярні пасажирські перевезення на міських маршрутах.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, школярі переходять на онлайн-навчання – які уроки покажуть телеканали, розклад.

Як повідомляв портал Знай.ua , українцям на карантині підготували ряд змін – податкові канікули та відстрочка по платежах.

Також портал Знай.ua писав, чого не варто робити на вулиці і серед людей, щоб зупинити пандемію коронавірусу.