карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан

Набувають чинності нові правила жорсткого карантину

В Україні введені нові, більш жорсткі карантинні обмеження, які набирають чинності з понеділка, 6 квітня. Кабмін прийняв рішення посилити карантин, і доповнити перелік обмежень жорсткішими заходами. Повний список нових обмежень опублікував прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Укрпошта, фото з сайту Укрпошти
Укрпошта, фото з сайту Укрпошти

"Укрпошта" запускає безкоштовну доставку продуктів для пенсіонерів

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції
Показати ще

У найближчі дні "Укрпошта" запустить для літніх людей безкоштовний сервіс доставки продуктів і ліків. Про це в ефірі програми "Свобода слова" Савіка Шустера повідомив заступник глави адміністрації президента Кирило Тимошенко.

Приватбанк, скріншот з відео
Приватбанк, скріншот з відео

ПриватБанк знову подав до суду на Коломойського

ПриватБанк подав на Кіпрі новий позов проти колишніх власників Приватбанку Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова на 5,5 мільярда доларів. Про це заявив член наглядової ради Приватбанку Роман Сульжик в ефірі телешоу "Свобода слова Савіка Шустера". За словами Сульжика, сума позову перевищує транш МВФ.

маршрутки, скріншот з відео
маршрутки, скріншот з відео

В Кабміні наплювали на карантин і дозволили маршруткам набирати більше 10 пасажирів

Кабінет міністрів послабив раніше введені обмеження щодо пасажирських перевезень у громадському транспорті і дозволив перебувати в салоні маршруток, автобусів і тролейбусів більше, ніж 10 людям. Відповідну постанову оприлюднено на урядовому порталі.

Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua

У самісіньке пекло — Зеленський відправляє українських лікарів в Італію, президент підписав наказ

Зеленський відправляє українських медиків на передову війни з коронавірусом - в Італію. У п’ятницю, 3 квітня, президент України Володимир Зеленський підписав указ про відправку до Італії українських медиків, які допоможуть у боротьбі з коронавірусом. Про це повідомляє сайт президента.