Як відомо, в Україні ввели карантин через пандемію коронавірусу. З кожним днем кількість заражених у країні зростає з неймовірною швидкістю. На сьогоднішній день вже зареєстровано більше тисячі випадків захворювання смертельним вірусом. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України на сторінці в соціальної мережі Facebook.

Коронавірус в Україні, фото YouTube
Коронавірус в Україні, фото YouTube

Так, згідно з даними Міністерства, в країні зареєстровано 1096 випадків зараження, з яких 28 летальних випадків та 23 пацієнта змогли побороти COVID-19. Також повідомляється, що всього за добу було зафіксовано більше 100 нових хворих.

"В Україні зафіксовано 1096 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. За даними ЦГЗ, станом на 10:00 4 квітня в Україні 1096 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 28 летальних, 23 пацієнти одужало. За добу було зафіксовано 154 нові випадки", - йдеться в повідомленні.

До того ж, усього за добу надійшло понад 600 повідомлень про ймовірне зараження. А з початку поточного року надійшло понад 5 тисячі повідомлень про підозру на коронавірус.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Станом на ранок 4 квітня 2020 року до Центру надійшло 636 повідомлень про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 5040 повідомлень про підозру на COVID-19", - повідомили в МОЗ.

МОЗ, скріншот Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Київ пообіцяли доставити препарат, який показав результати при лікуванні захворювання Covid-19.

Як повідомляв портал "Знай.ua", гравець Челсі Каллум Хадсон-Одои розповів про боротьбу з коронавірусом.

Також "Знай.ua" писав, що київські двори заполонили люди "в скафандрах" і зробили "це" під покровом ночі в період карантину.