Стало відомо, що в Києві копи оштрафували українку Ладимиру Басову, яка прилетіла з Таїланду і порушила умови самоізоляції у період карантину. Про це повідомляє паблік dtp.kiev.ua на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Дівчині виписали штраф, скріншот відео Facebook

Так, дівчина повернулася з відпочинку за кордоном і повинна була поїхати до Миколаєва на самоізоляцію. Проте, вона "наплювала" на правила та вирішила залишитися в столиці, щоб погуляти з друзями. Про що вона не забула повідомити неодноразово в сторіз у соціальній мережі.

Украинку оштрафовали за нарушение условий самоизоляции Девушка приехала из Таиланда и должна была отправиться в Николаев на самоизоляцию, однако она осталась в Киеве и стала встречаться с друзьями. После прибытия в Украину Ладимира Басова обязалась находится в карантине на протяжении следующих 14 дней, женщина даже подписала соответствующий документ. Девушке выписали административный штраф в размере 17 тысяч гривен

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Vrijdag 3 april 2020

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Дівчина приїхала з Таїланду і повинна була відправитися до Миколаїву на самоізоляцію, однак вона залишилася в Києві та стала зустрічатися з друзями. Після прибуття в Україну Ладимира Басова зобов'язалася перебувати в карантині протягом наступних 14 днів, жінка навіть підписала відповідний документ", - йдеться в повідомленні.

В результаті, за свій непослух і нехтування дівчині виписали адміністративний штраф у розмірі 17 тисяч гривень. Можливо, таке покарання надасть їй хороший урок.

Дівчині виписали штраф, скріншот Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, які головні симптоми смертельного коронавірусу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", гравець Челсі Каллум Хадсон-Одои розповів про боротьбу з коронавірусом.

Також "Знай.ua" писав, що в Київ пообіцяли доставити препарат, який показав результати при лікуванні захворювання Covid-19.