Українцям буде за що відсвяткувати Великдень! Про це подбає держава, яка забезпечить спеціальну святкову виплату для киян! Правда, шикувати не вийде. Суми для різних категорій складуть 300 і 280 гривень. Отже, кому адресовані ці виплати?

Про це повідомляється на офіційному сайті КМДА

На максимальну доплату в 300 гривень (а значить, на велику паску) зможуть розраховувати непрацюючі пенсіонери, чия пенсія становить менше 3276 гривень. Також виплата буде адресована людям, які не мають права на пенсію, а також інвалідам і дітям-інвалідам. Крім того, поповнення карток чекає людей на соціальної пенсії, тимчасово непрацюючих осіб, а також людей, які отримують тимчасову соціальну допомогу.

Великодні яйця
Великодні яйця / Скріншот

Виплата у 280 гривень (на пасочку поменше, може ще на цибульне лушпиння залишиться), можуть претендувати особи, які отримують компенсацію за надання соціальних послуг. Також ця сума буде перерахована людям, які не працюють та отримують виплати по догляду за інвалідом I або II групи.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Гроші будуть перераховані на банківські картки для перерахування пенсій та на “Картки Киянина”. Також користувачі зможуть отримати виплату і з допомогою “Укрпошти” (їх принесуть разом з пенсією).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, львів'ян просять забути про готівки, оплата – тільки картками – ніякої "Лесі" і Сковороди в гаманцях.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ПриватБанк ввів обмеження на оплату частинами, що потрібно знати українцям.

Також портал "Знай.иа" писав, що 1000 гривень на руки і перерахунок пенсій — кому виплатять допомогу в квітні.