Український уряд надав громадянам роз'яснення щодо того, як зміниться життя в країні з 6 квітня після посилення карантинних заходів. Відомо, що тепер не можна перебувати у громадських місцях без захисних медичних масок, а також заявили, що продуктові магазини і аптеки не зобов'язані видавати відвідувачам маски, а тільки контролювати, щоб всі заходили у приміщення з "захистом".

Також стало відомо, що громадяни, яким 60 і більше років повинні, на певний період, залишатися вдома. Дана категорія належить до групи підвищеного ризику, саме через це - вимагають самоізоляції. Про це стало відомо завдяки заявою головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка.

"Люди 60+ з завтрашнього дня (6 квітня ред.) повинні самоізолюватися і не виходити на вулицю. Ці рекомендації повинні виконувати всі. Попередьте своїх рідних.", - заявив Віктор Ляшко.

Варто нагадати нашим читачам, що в Україні триває карантин, який запровадив уряд через спалах смертельно небезпечний коронавірус covid-19. Міністерство охорони здоров'я України продовжує інформувати громадян про стан і кількість заражених громадян. Стало відомо, що станом на 10:00, 5 квітня, в Україні 1251 лабораторно підтверджений випадок covid-19.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кличко озвучив колосальні збитки Києва через карантин, - "втрачаємо мільярди, але так треба".

Як повідомляв Знай.uа МВФ оголосив "найтемніші часи" в історії людства.

Знай.uа писав, українцям перерахують пенсії — хто отримає надбавку зовсім скоро.