Свято-Успенська Києво-Печерська Лавра припиняє приймати вірян та паломників, а її братія та настоятель будуть протестовані на коронавірусну хворобу COVID-19.

Джерело: офіційний сайт Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври.

"Богослужіння будуть звершуватися в закритому режимі (з онлайн-трансляцією), без участі парафіян. Братія обителі продовжують підносити в храмах монастиря сугубі молитви «під час згубної пошесті», щодня молитися за тих, хто вже захворів на цю недугу, і за лікарів, які борються за життя наших співгромадян", - йде мова в повідомленні.

Тим, хто хоче зробити пожертву чи подати записки на поминання у монастирі порадили скористатися відповідними сторінками сайту. Варто зазначити, що безпосередньо онлайн-перекази поки що у Лаврі не приймають - для цього доведеться зробити банківський чи поштовий переказ, чому теж можуть зарадити певні Інтернет-сервіси.

Києво-Печерська Лавра, фото gettyimages
Києво-Печерська Лавра, фото gettyimages

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Нехай Господь за молитвами Пресвятої Богородиці, заступництвом сонму угодників Києво-Печерських та всіх святих укріпить усіх нас, дарує нам сили і терпіння пережити ці випробування і пошле на всіх нас Своє благословення!"

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Києво-Печерська Лавра опинилася в руках людини без освіти, Федоренко про пам'ятку ЮНЕСКО.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям розповіли, що московські попи винесли з Києво-Печерської лаври: навіть важко підрахувати.

Також "Знай.ua" писав, що Києво-Печерська Лавра охоплена полум'ям, пожежні відчайдушно борються з вогнем: фото і відео події.