Через пандемію, у всьому світі падають ціни на продовольство. ООН публікує падіння індексів на найрізноманітніші продукти харчування. Але куди іншим країнам до України? Наші люди живуть настільки чудово, що можуть купити елітний сир в упаковці на полицях самого звичайного “Мегамаркету”! Що ти на це скажеш “сита Європа”?

В мережі гуляє фотографія з одного зі столичних магазинів мережі “Мегамаркет”. На ній зображено справжній, елітний сир “Лактер”, та ще й безлактозный! Чим він такий елітний? Де ж ще можна купити чудовий сир з пліснявою, та ще й з неистекшим терміном придатності? Хоча, мабуть, такі сири терміну придатності не мають. Яка різниця, що там написано на упаковці?

Кошмарний сир з Мегамаркету, фото Чорний Список

“Мегамаркет” – однозначно найдемократичніша мережа України. Де ж ви ще можете купити продукти, ціною в сотні або навіть тисячі гривень, всього за 40-50? Можливо, це нова технологія дозрівання, при якій сир “доходить до готовності” безпосередньо в упаковці і на прилавку? Втім, українці настільки заможний народ, що чомусь не хочуть брати цей “делікатес”.

Нагадаємо, Novus "пригостив" українку суворими картопляниками - так можна і без зубів залишитися, фото.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Садовий посилив карантин у Львові "під копірку" Кличко - за що можна нарватися на штраф, список заборон.

Знай.uа писав, "Вовина тисяча", допомога бізнесу і медпакет - за якими правилами Україна буде жити на карантині.