Колишній міністр Кабінету міністрів України Дмитро Дубілет повідомив у своєму Телеграм-каналі про опитування стосовно можливостей тимчасово ввести 6-денний робочий тиждень після закінчення карантину. Скільки субот довелося б відпрацювати українцям після карантину, якби таке рішення ухвалив Кабмін? Небагато немало, гарувати 6-денний робочий тиждень довелосяд аж до Нового року.

Календар, фото ілюстративне
Календар, фото ілюстративне

Мова йде тільки про пропозицію відпрацювати по суботах пропущені через карантин робочий час. Оскільки поки невідомо, скільки часу триватиме карантин, у своїх підрахунках ми відштовхувалися від рішення Кабміну, що карантин триватиме до 24 квітня 2020 року.

Весілля на карантині, фото Instagram
Весілля на карантині, фото Instagram

Отже, за умови, що 6-денний робочий тиждень буде введена відразу ж після карантину, який закінчиться 24 квітня, відпрацьовувати по суботах довелося б з 1 травня до 21 листопада 2020 року. Це майже 7 місяців.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що трапиться, якщо не носити маску.

Як повідомляв Знай.ua, коли закінчиться пандемія коронавірус і фінансова прірва.

Також Знай.ua писав, що Киево-Печерська Лавра закрилася на карантин, ченців тестують на коронавірус.