Карантин в Україні через пандемію коронавірусу, який забрав вже майже 75 тисяч життів по всьому світу, змінив свідомість багатьох українців. Однак дехто прагне нажитися на скрутному становищі, в якому опинилися земляки, а інші — безкорисливо допомагають, намагаючись поділитися добром.

Багато українців скаржаться, що недобросовісні бізнесмени підвищують ціни на маски і антисептики, а також на продукти. І це в той час, коли через карантинні заходи залишилися без роботи та будь-яких джерел доходу цілі сім'ї.

Швидка, скріншот: YouTube
Швидка, скріншот: YouTube

Однак під час карантину у багатьох з'явилася можливість освоїти нову професію, покращити власну фізичну форму, відвідати концерт улюбленої зірки онлайн. Наприклад, директор автосервісу Сергій Лукашук зайнявся ремонтом швидких і наразі майстри на СТО полагодили вже 16 авто медиків.

Директор автосервісу зізнається, що в середньому на автомобіль, якщо нічого серйозного, вони витрачають від 700 до 1000 гривень. Спершу люди не вірили, що це все робиться ними безкоштовно. Водночас, є швидкі, ремонт яких обходиться набагато дорожче, наприклад, у 10 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кругове тренування, скріншот: YouTube / Khomytskyi Pro
Кругове тренування, скріншот: YouTube / Khomytskyi Pro

Тренер Андрій Хомицький зазначає, що карантин є хорошою можливістю для того, щоб дізнаватися кращі вправи для схуднення і вправлятися у правильному харчуванні. Сам тренер запускає онлайн-марафон і за кращі результати тренувань обіцяє призи.

Своєю чергою маркетолог Андрій Шатирко впевнений, що карантин – прекрасна можливість освоїти нову професію. Щобільше, експерт теж готовий навчити цим вмінням безкоштовно онлайн. Він зазначає, що хотів би у цей нелегкий час бути корисним українцям.

Віддалена робота, скріншот: YouTube
Віддалена робота, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скасування рейсів і виплата компенсацій — українські туроператори змінили правила. Українські туроператори змінили правила виплати компенсацій і скасування турів

Як повідомляв портал "Знай.ua", Шмигаль назвав два сценарії продовження карантину в Україні. Карантин в Україні, який було введено до 24 березня у зв'язку з поширенням пандемії коронавірусу, можуть послабити

Також "Знай.ua" писав, як пересуватись машиною на карантині, список заборон і документів. Нові правила карантину в Україні