школа на карантині, фото з вільних джерел
школа на карантині, фото з вільних джерел

Карантин переніс останній дзвоник у школах та вишах, що потрібно знати батькам

Через карантин в Україні навчальний процес перейшов в онлайн-режим. З 6 квітня в рамках проєкту "Всеукраїнська школа online" уроки з 11 предметів 5-11 класів транслюватимуть українські телеканали і YouTube-канал Міністерства освіти і науки.

Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео

Великдень біля телевізора і 50 млн масок з Китаю – Зеленський розповів, що буде далі

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Президент України Володимир Зеленський записав нове відеозвернення, в якому повідомив про поточну ситуацію з пандемією коронавірусу. Як зазначив Зеленський, статистика показує, що дії української влади були правильними.

патрульна поліція, скріншот з відео
патрульна поліція, скріншот з відео

Українські дороги закрили на карантин – куди не дістатися, онлайн-карта

Уряд вирішив перекрити деякі дороги в Україні, щоб стримати масове поширення коронавірусу в містах. Онлайн-карта перекритих доріг з'явилася в Google Maps. Так, місцева влада перекриває проїзд, щоб не допустити поширення Covid-19 на своїх територіях, або не випустити його за межі населених пунктів, в яких зафіксовано спалах хвороби.

Василь Федорюк, фото - Twitter
Василь Федорюк, фото - Twitter

Коронавірус дістався до футболу – від китайської зарази помер президент українського клубу

Від китайського коронавірусу, який стрімко поширюється в Україні та світі, помер 72-річний Василь Федорюк. Він був президентом українського футбольного клубу "Буковина". До речі, саме Чернівецька область стала першим осередком коронавірусу в нашій країні – там було зафіксовано перший випадок.

Православна Церква України, фото: Facebook
Православна Церква України, фото: Facebook

Церква-онлайн – українські священики перейшли на "віддалену роботу", як тепер висповідатися

Священики Української православної церкви в Кременчуці відповідально поставилися до карантинних обмежень та вирішили проводити прямі трансляції богослужінь. Через мережу парафіяни тепер можуть дивитися служби, передавати імена за здоров'я чи за упокій і навіть донатити на утримання храму на карту ПриватБанку. Про це повідомляє телеграм-канал "Perepichka News".