З Полтавської області прийшли вельми сумні новини. Працівники локомотивного депо національного залізничного перевізника "Укразалізниці" отримали замість стандартних засобів захисту саморобні "паперові" маски, які було зроблено, швидше за все з рушників або туалетного паперу. І це в умовах підвищеної небезпеки зараження на коронавірусну інфекцію.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських видань, куди з фотодоказами звернувся один зі співробітників компанії.

Паперові маски "Укрзалізниці", фото: Обозреватель
Паперові маски "Укрзалізниці", фото: Обозреватель

Паперові маски "Укрзалізниці", фото: Обозреватель
Паперові маски "Укрзалізниці", фото: Обозреватель

Зокрема, він розповів, що йому і його колегам видали ці маски, зроблені за допомогою канцелярських гумок і паперу. Крім того, за його словами, дезінфекція складів також відбувається у досить підозрілої формі.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Електровози обробляють якимись їдкими засобами, в кабіні неможливо перебувати деякий час після проведення процедур", – скаржиться співробітник компанії.

Також варто нагадати нашим читачам, що раніше "Укрзалізниця" потрапила до скандалу через карантин. Українців збентежили заявою, що повернення квитків неможливе. Як відомо, карантин в Україні запровадили з 12 березня, а з 17 березня закрили залізничне сполучення всередині країни та авіасполучення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дожилися - нового тимчасового главу УЗ українцям вибирали іноземці по Skype.

Як повідомляв Знай.uа Львів заповнять тисячі заробітчан з Польщі, що змусило українців бігти в охоплену коронавірусом батьківщину.

Знай.uа писав, Укрзалізниця потрапила в скандал на карантині, чому пасажирам не повернули гроші.