Бойові дії на Донбасі і не думають вщухати. Терористичні організації ЛНР і ДНР продовжують вести вогонь по позиціях військових ЗСУ. За день 8 квітня режим тиші був порушений терористами 7 разів. Обстріл велися з заборонених мінометів 120 мм і 82 мм. Бойовики стріляли з позицій, які повинні були залишити за результатами Мінського процесу. Про це повідомила прес-служба ЗСУ.

Крім того, бойовики використовували і інша зброя. Зокрема, обстріли велися з автоматів, гранатометів і стрілецької зброї. Проте війська ЗСУ змогли відбити атаки і припинили провокації терористів. Як повідомляє штаб ООС, за цей день війська не втратили жодного бійця убитим. Одну людину поранено під час одного з обстрілів.

Війна на Донбасі, фото - Facebook-сторінка ООС
Війна на Донбасі, фото - Facebook-сторінка ООС


Особливо гаряче було на бойових постах у районі Павлополя, куди з окупованого Набережного “прилетіло” 20 мін калібру 120 мм. Також обстріл велися в районі Мар'їнки, Калинова-Борщівського та Новоолександрівки. Однак бойовики отримали гідну відсіч і понесли значні втрати. На даний момент кількість убитих терористів уточнюється.

Нагадаємо, раніше ворог на Донбасі перестав проявляти вогневу активність — бійці ВСУ насторожені ранковою тишею.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", в українську армію призвуть не тільки школярів, хто потрапить під приціл цієї весни.

Також Знай.uа" писав, що Донбас терміново закривають на карантин, в'їзди і виїзди перекриють вже завтра.