В Україні триває карантин через активного поширення коронавирусной інфекції covid-19. Відомо, що запобіжні заходи уряд країни запровадив до 24 квітня 2020 року. Українцям рекомендують не залишати свої будинки і виходити тільки в разі крайньої необхідності. Відомо, що іноді, все ж українці ходять в магазини за продуктами і там їх може чекати досить неприємний сюрприз.

Так в одному з київських супермаркетів покупці зустрілися з дуже підступної махінацією, яку провертають менеджери магазину. Виявилося, що не обов'язково робити нові продукти, можна просто переклеїти інформацію про виробництво і продавати старе. Про це стало відомо завдяки новій публікації у Telegram-каналі "Народний ревізор".

Баклажани з МегаМаркету, фото: Telegram-канал "Народний ревізор"
Баклажани з МегаМаркету, фото: Telegram-канал "Народний ревізор"

"Навіщо щось готувати, якщо можна перебити дату виготовлення і продовжити термін життя продукту? #Київ, "МегаМаркет", Сурікова.", - пишуть автори публікації.

До публікації також прикріпили фотографію, яка свідчить про інцидент.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Позняках виросло "сміттєве містечко" — креативні безхатченки обурили киян.

Як повідомляв Знай.uа собаки закінчилися? На Дніпропетровщині під час карантину дотепник вигуляв курку на повідку.

Знай.uа писав, "Ревізор" знімають у карантинних умовах – дезінфіковані і в халатах навіть камери.