Українські військові прозвітували стосовно того, скільки разів 8 квітня російські окупанти обстріляли українські позиції та розповіли, скільки захисників України в результаті цього постраждали. Відповідна інформація з'явилася на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

Відтак, бойовики 8 разів порушили режим припинення вогню. Чотири рази обстріляли військових оперативно-тактичного угруповання "СХІД".

  • біля села Павлопіль;
  • поблизу опорних пунктів в районі села Гнутове;
    поруч села Мар’їнки;
  • в районі Старогнатівки.

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

Та чотири рази військових оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ":

  • біля Новоолександрівки;
  • поблизу Оріхового;
  • двічі неподалік Зайцевого

Окрім цього, як підкреслюється, в результаті обстрілів російських окупантів, один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення, щоправда, серед найманців Путіна втрати є:

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"За попередніми даними розвідки, військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил відправили на лікування щонайменше п’ятьох російських найманців, усіх – з пораненнями різного ступеня важкості", - повідомляють в ЗСУ.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українським військовим на Донбас передали маски і медапаратуру.

Як повідомляв портал Знай.uа, окупанти п'ять разів порушували режим припинення вогню на Донбасі.

Також портал Знай.uа писав, що бійці ЗСУ, які захищають батьківщину на фронті, звернулися до українців з важливим проханням.