Інтернет-супермаркет мережі Produktoff потрапив у гучний скандал. Так, жителька Києва Тетяна Барсукова заявила, що магазин не тільки халатно відноситься до власних покупців, а й доставляє зіпсовані продукти.

Відповідний допис з обуреннями вона оприлюднила на власній Facebook-сторінці.

"Зробила я замовлення: в ньому була м'ясна, сирна і молочна продукція, фрукти, овочі і заморозка. Привезти його повинні були з 16 до 20. Замовлення не привезли в зазначений час - о 9 годині вечора. Як тільки я почала розпаковувати пакети, я відразу дістала заморожені продукти, щоб покласти в морозилку. Але вони повністю розтанули і були не придатні для подальшого використання. Також я виявила гнилі банани, пророслу цибулю і замість чіпсів з сіллю,- з сиром, які ніхто не їсть у нас", - написала жінка.

Фото з допису жінки

Водночас киянка розповіла, що звернулася до представників цього супермаркету, аби вони поміняли продукти. Щоправда, там це зробити відмовились, зокрема маючи в наявності фотографії та ролик, який дійсно підтверджував те, що продукти зіпсовані.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Ми провели дослідження Вашого рекламаційну заяви з використанням матеріалів відео-реєстрації, первинних документів, опитування виконавців. Ми не можемо підтвердити відсутність у Вашому замовленні товарів неналежної якості. Вся продукція доставлялася в спеціальних умовах", - відповіли в супермаркеті для жінки.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям пропонують заморити черв'ячка, який щойно повзав на тарілці - супермаркет запікає тарганів у хлібі.

Як повідомляв Знай.uа проведіть карантин зі смаком — як швидко і економно приготувати гору цукерок.

Знай.uа писав, коронавірус "перекрив" шлях до Антарктиди — українська експедиція повернулася додому ні з чим.