В Україні з 6 квітня стартував проект Всеукраїнська школа онлайн. Через карантин діти зараз не можуть навчатися у звичайному режимі, тому були створені відеоуроки для всіх класів, починаючи з 5.

Znaj.ua підготував для вас відеозаписи всіх онлайн уроків п'ятниці 10 квітня.

Уроки онлайн 10 квітня: відео

Уроки для 5 класу

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Уроки для 6 класу

Уроки для 7 класу

Уроки для 8 класу

Уроки для 9 класу

Уроки для 10 класу

Уроки для 11 класу

Також уроки можна дивитися на телебаченні. На данний момент список телеканалів, які будуть транслювати уроки виглядає наступним чином:

5 клас - Плюс-Плюс і 112 України

6 клас - ZOOM і News One

7 клас - ZIK

8 клас - Індиго та УНІАН

9 клас - Рада і UA: Культура

10 клас - UA: Перший

11 клас - М1

Крім цього, в цій новині Znaj.ua щодня викладати відеозаписи все онлайн уроків для всіх класів.

Уроки показують щодня, крім вихідних, починаючи з 10 ранку. Крім цього, онлайн уроки можна буде переглянути на ютуб-каналі міністерства освіти і науки України. Планується, що такі заходи будуть діяти в Україні, поки не закінчиться карантин.

Крім цього уроки можна буде дивитися на онлайн-платформах ТСН.юа, УНІАН, а також на Megogo і oll.tv, на яких уроки «Всеукраїнської школи онлайн» будуть безкоштовно доступні навіть для незареєстрованих користувачів.