Супермаркет Novus, що в Києві на Чернігівській, неприємно здивував відвідувача. На незалежному майданчику Otzyvua.net покупець, що побажав залишитися анонімним, поставив магазину одну зірку і написав великий і предметний відгук. У його тексті, автор просить адміністрацію звернути увагу на роботу персоналу даного супермаркету, додаючи, що інцидент його “просто вбив”. Не сподобалося гостю поведінка і касира і охоронця, і ще однієї покупниці.

“ Час відвідування близько 9-15, відвідувачів мало, працює одна каса, зона самообслуговування не працює з готівковим розрахунком, черги немає. Касир розрахувала мене, склала товари за касу. Далі отримала розрахунок і тут же починає розрахунок наступного покупця, складаючи її товари в мої. Те, що умовами карантину передбачено відстань 1,5 м між людьми - забули і касир і клієнтка”, — скаржиться автор відгуку.

Крім неуважності касира, покупця за його словами ще обхамила та жінка, що стояла після нього в черзі. Вона голосно висловилася і про правила Новуса (1,5 метра між людьми), і про клієнтів, зокрема і про автора відкликання. Охоронець все це проігнорував, хоча стояв поруч. Адже, на думку автора, персонал зобов'язаний припиняти виникають у супермаркеті конфлікти і стежити за поведінкою людей і дотриманням правил. Наостанок обурений покупець звернувся до адміністрації супермаркету з проханням “не псувати враження про себе у постійних клієнтів”.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям пропонують заморити черв'ячка, який тільки повзав на тарілці - супермаркет запікає в хлібі тарганів.

Як повідомляв Знай.uа проведіть карантин зі смаком — як швидко і економно приготувати гору цукерок.

Також Знай.uа писав, коронавірус "перекрив" шлях до Антарктиди — українська експедиція повернулася додому ні з чим.