В Одесі помітили людей, які під час запровадженого в Україні та місті карантину прогулюються вулицями в костюмі тварини. Імовірно, це такий іронічний спосіб вийди з дому "легально" - вигул тварин є однією з небагатьох законних підстав для перебування в публічних місцях.

Відео, на якому зафіксовано курйоз, було викладеним в соціальній мережі Facebook.

Маша та Ведмідь, фото Facebook
Маша та Ведмідь, фото Facebook

На записі можна побачити людину у костюмі ведмедя та жінку у слов'янському традиційному одязі. Скоріш за все, це актори, які грають персонажів популярного дитячого мультсеріалу "Маша та Ведмідь".

Цікавою деталлю є те, що на "Маші" можна помітити медичну маску.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

В Одессе своя атмосфера выгула домашних животных )

Geplaatst door Serge Kravets op Dinsdag 7 april 2020

З 6 квітня в Україні посилили карантин, який був продовжений до 24 квітня. В країні обмежене пересування людей і їх перебування на вулиці, заборонені масові заходи. Українці зобов'язані перебувати в громадських місцях у засобах індивідуального захисту. За відсутність масок людей притягують до адміністративної відповідальності.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Труханов може ввести в Одесі сухий закон, карантинити доведеться "по-тверезому".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Труханов ввів в Одесі "сухий" закон через карантин, справа в морі.

Також "Знай.ua" писав, що "Україна йде на роботу" - озвучено план щодо зняття карантину, інфографіка.