В Україні вже більше місяця триває карантин. Однак тільки зараз у громадян з'явилася можливість стежити за ресурсами українських лікарень в режимі реального часу.

На спеціальному мережевому порталі, який публікує офіційну інформацію про ситуацію в країні з коронавірусною інфекцією, з'явився новий розділ. У ньому публікуються дані про забезпеченість персоналом лікарень, засобами захисту та обладнанням. Про це стало відомо завдяки повідомленням Telegram-каналу "Х.К.".

Аналітика по установам МОЗ України, скріншот: сайт МОЗ
Аналітика по установам МОЗ України, скріншот: сайт МОЗ

"Інформація дашборда по Україні, областях та по конкретних лікарням оновлюється щодня. Уряд в режимі реального часу контролює це питання і приймає оперативні рішення для максимального забезпечення лікарень. Інформація буде корисна громадськості, волонтерам і представникам місцевої влади", - пишуть автори публікації.

Пряме посилання для озакомленія з інформацією МОЗ України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Нагадаємо, українцям виплатять соцдопомогу на дітей в період карантину — кому чекати грошей.

Як повідомляв Знай.uа Лукашенко змушений просити допомоги в Європі — Білорусь страждає від пандемії.

Знай.uа писав, Ані Лорак призначила побачення в розпал карантину – "Скоро побачимося".