У Києві від Covid-19 помер монах Української православної церкви Московського патріархату, архімандрит Києво-Печерської лаври Нектарій.

Пресслужба Києво-Печерської лаври повідомила, що сьогодні, 12 квітня, відійшов до Господа насельник Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври архімандрит Нектарій (в миру - Коваленко Олександр Андрійович).

Синод РПЦ
Синод РПЦ

У Лаврі зазначили, що архімандрит Нектарій помер після тривалої хвороби на 74-му році життя.

За інформацією ЗМІ, настоятель Києво-Печерської лаври митрополит Павло, у якого раніше запідозрили Covid-19, через погіршення самопочуття госпіталізований в Олександрівську лікарню. Раніше він перебував на самоізоляції.

Церква, РПЦ
Церква, РПЦ

Раніше повідомлялось, що зараження COVID-19 підтвердилося у 30 духівників лаври. А ще у березні настоятель Лаври митрополит Павло виступив проти закриття храму на карантин.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

4 квітня на сайті Києво-Печерської лаври повідомили, що "для запобігання спалаху епідемії, викликаної вірусом COVID-19, братія Свято-Успенської Києво-Печерської лаври провела тестування на наявність захворювання".

5 квітня повідомили, що у настоятеля Києво-Печерської Лаври, митрополита РПЦ в Україні Павла виявили коронавірус

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Києво-Печерську Лавру в Києві охопила пандемія, заражені майже всі священики.

Як повідомляв Знай.uа окупанти наплювали на карантин і обстріляли Донбас, поранений захисник України.

Знай.uа писав, комендантську годину в Україні - в яких галузях запровадять жорсткі обмеження.