Українцям показали хроніки обсервації в санаторії під Києвом. Дівчину репера Київстонера разом з адвокатом не пустили на територію, де перебувають українці, які приїхали з Абу-Дабі. Групу підтримки виштовхали з території силовики.

Вже другий день більше сотні людей прибули з ОАЕ, проходять обсервацію у санаторії «Україна».

На відео Лілія разом з адвокатом хотіли потрапити на територію готелю і допомогти юридично всім тим, хто хоче відстояти свої права. Як тепер стверджує дівчина - її і юриста побили.

"Нас тупо побили, у мене розбита кістка, у адвоката порвана курточка", - зазначають учасники потасовки.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Побиття в санаторії, фото YouTube
Побиття в санаторії, фото YouTube

Напередодні, люди в обсервації скаржилися, що у них немає теплих речей і що їм не дозволяють передавати нічого ззовні. Це суперечить постанові Кабміну від 8 квітня, в якому сказано, що люди знаходяться на обсервації, можуть отримувати особисті речі та продукти харчування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Україна йде на роботу" - озвучено план щодо зняття карантину, інфографіка.

Як повідомляв Знай.uа окупанти наплювали на карантин і обстріляли Донбас, поранений захисник України.

Знай.uа писав, комендантську годину в Україні - в яких галузях запровадять жорсткі обмеження.