Перебування на карантині для багатьох обернулось у постійне “висіння” у мережі. Аналітика Google запропонувала топ-10 найбільш популярних пошукових запитів серед українців.

Спирт

Мета - медична, українців цікавило як його використовувати для дезінфекції або виготовлення дезінфекторів.

Рецепти домашньої випічки

Заклади громадського харчування - закриті, постійна доставка б'є по кишені, тому величезна кількість українців цими днями перетворилась на великих кулінарів.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Гель-лак та як його зняти

Зняття гель-лаку, крок 1, фото Bunny nail cafe
Зняття гель-лаку, крок 1, фото Bunny nail cafe

Оскільки салони краси також закриті, любителі гель-лаку зіштовхнулись із проблемою: як зняти це покриття вдома так, щоб не пошкодити нігті.

Їжа онлайн

Зрештою, весь час готувати набридає, а тому сервіси доставки готової їжі - популярні як ніколи.

Онлайн-кінотеатри

Велика кількість людей дотримується порад вчених з Гарварду: дивитись кіно, їсти щось смачне.

Розваги

Різноманітні шоу та телепередачі також мають активну популярність серед користувачів мережі.

Ігри

Карантин - час погратись в онлайн-ігри для багатьох, хто сумував за цією розвагою або ж втомився від перегляду серіалів та фільмів.

Онлайн-освіта

Велика кількість українців доволі серйозно підійшла до можливості покращити власну освіту: різноманітні лекції, курси, марафони, безкоштовні онлайн-тури по музеях світу - усе і вільному доступі.

Фітнес

фітнес
фітнес, pexels

Жарти про зайві кг після карантину - одні з найпопулярніших, тому не дивно, що велика кількість людей серйозно ставиться до можливості займатись вдома.

Медитація

Велика кількість сумних новин, страх перед майбутнім - фактори, які створюють стрес, що є дуже небезпечним. Медитації допомагають людям впоратись зі стресом і тримати свої емоції під контролем.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Чи можливо повторне зараження? Вчені дали відповідь.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Більше 300 за добу - МОЗ оприлюднило дані по інфікуванню коронавірусом в Україні на 11 квітня.

Також "Знай.ua" писав, що Інфікована уся Україна – остання область пала під натиском коронавірусу.