В Україні тривають лісові пожежі, які вже загрожують не лише екосистемі, але й здоров’ю та життю українців. Найбільша пожежа розгорілась в Чорнобильській зоні.

Вогонь перетворив Чорнобиль на попелище, він пожирає зону відчуження другий тиждень. Пожежники працюють над ліквідацією не покладаючи рук, але й досі не можуть приборкати вогонь, який зайнявся ще 4 квітня.

Горять ліси й біля Чорнобильської зони – в Поліському районі Київської області, на Чернігівщині та неподалік від міста Славутич.

З огляду на ситуацію, активісти громадської організації Національні Дружини вирішили підставили плече рятувальникам у боротьбі з пожежами. Вони налагодили співпрацю з пожежниками ДСНС та надають їм волонтерську допомогу там, де це потрібно найбільше. Про це йдеться в повідомленні nationalcorps

Волонтери збирають продуктові набори для пожежників, допомогають з логістичною доставкою та транспортуванням всього необхідного.

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

В столичному волонтерському центрі «Козацький Дім» організовано збір допомоги пожежним.

"Їм необхідна наша підтримка!", - закликають волонтери українців приєднатися до допомоги пожежникам.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пожежа в Чорнобилі змінила напрямок і пішла на села Київщини, - річка не зупинила полум'я.

Як повідомляв портал Знай.ua, пожежа в Чорнобилі підбирається до сховища радіоактивних відходів

Також Знай.ua писав, що втомлений пожежний в Чорнобилі заснув просто на землі - фото розбило серця всієї України.