СБУ затримала легендарного генерала "Шайтана" - виявився перевертнем ФСБ

Контррозвідка Служби безпеки України провела резонансну спецоперацію із викриття високопоставленого агента ФСБ у вищих ешелонах влади. В результаті було затримано генерал-майора СБУ Валерія Шайтанова, якого підозрюють у державній зраді та вчиненні терористичних актів. Зокрема, за завданням російських спецслужб він планував вбивство відомого добровольця Адама Осмаєва.

Коли закінчиться карантин в Україні - Ляшко озвучив дати

Головний санітарний лікар Віктор Ляшко розповів, що в Україні можна очікувати пік захворювання коронавірусом.

Про завершення карантину дозволить говорити зниження динаміки зростання кількості хворих, стверджує Ляшко, інакше "замість того, щоб 24 квітня виходити з карантину вже поетапно, ми будемо дивитися на динаміку і скаржитися на уряд, що нас неправильно загнало в карантин".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Українцям пояснили, що таке громадське місце і де потрібно носити медичну маску

Кабмін пояснив, що вважається громадським місцем і де українцям потрібно носити медичну маску або респіратор для запобігання поширення COVID-19. Про це йдеться на Урядовому порталі.

Мільйони українців дочекалися обіцяної допомоги, коли прийде "тисяча Зеленського"

Рішення Верховної Ради про внесення змін до держбюджету на 2020 рік дозволило спрямувати понад 10 млрд гривень для виплати одноразовою допомоги в розмірі 1 тисячі гривень для більш ніж 10,6 млн українців.

"Після набуття чинності змін до держбюджету потрібно близько 5 днів для того, щоб почати виплати", - зазначила міністр соціальної політики Марина Лазебна.

Безробітним українцям виплатять допомогу, опубліковано необхідний перелік документів

Безробітним українцям полегшили процедуру подачі заяви на виплати. Під час карантину допомогу по безробіттю будуть отримувати всі громадяни, які через обмежувальні заходи втратили свій заробіток. У цей період уряд полегшив процедуру подачі заяви до Центру зайнятості.