Парламент схвалив зміни до бюджету на 2020 рік, пов'язані з перерозподілом коштів через пандемію коронавірусу. Нардепи скоротили витрати на виплату пільг та житлових субсидій на оплату комунальних послуг на 8,2 млрд гривень.

Так, якщо затверджена до цього сума на зазначені витрати становила 47,5 млрд гривень, то після перерахунку залишилося 39,3 млрд гривень.

Верховна Рада - Скріншот з відео
Верховна Рада - Скріншот з відео

Уточнюється, що на 3 млн 600 тис. гривень зменшилися витрати на заходи щодо соцзахисту дітей, сімей, жінок та інших вразливих категорій населення; на 1,3 млрд гривень витрати на виплату деяких видів допомог, компенсацій, грошового забезпечення та оплату послуг окремим категоріям населення; на 18,3 млн гривень витрати на оздоровлення та відпочинок дітей з інвалідністю в таборах МДЦ "Артек" і ДЦ "Молода гвардія".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, стало відомо, коли можна отримати одноразову державну допомогу.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям можуть зменшити пенсії, в зоні ризику одна категорія.

Також портал Знай.uа писав, що нардепи переглянули бюджет на 2020 рік і зменшили зарплати населенню.