Кабінет міністрів України може повернутися до системи цінового регулювання для 10 видів товарів. Про це повідомив міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігор Петрашко на онлайн-брифінгу уряду в середу, 15 квітня.

"Ми плануємо і працюємо над тим, щоб ввести зараз більш м'який інструмент регулювання. На даний момент це 10 товарів. Це основні товари для кожної людини – борошно, цукор, макаронні вироби, молоко, хліб, м'ясо птиці, яйця, гречка, вершкове масло", - заявив Петрашко.

За його словами, це дозволить утримати цінову стабільність для соціально важливих груп товарів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Нагадаємо, в Верховній Раді дозволили місцевій владі та органам місцевого самоврядування встановлювати під час карантину особливий режим в'їзду, виїзду до міста і створювати контрольно-пропускні пункти.

Як повідомляв портал Знай.uа, Комаровський розставив всі крапки над "і" у питанні масок.

Також портал Знай.uа писав, що посилення карантину передбачає, що українці в віці старше 60 років повинні залишатися в самоізоляції. Але є ряд випадків, коли вони можуть виходити з дому.