Відомий метеоролог Наталія Діденко розповіла, якої погоди чекати українцям у Чистий четвер, 16 квітня. Синоптик порадувала любителів тепла: в деяких регіонах України очікується потепління до 20 градусів. За словами Діденко, холодний фронт, який подарував нам “позачерговий Новий Рік” зі снігом і морозами, йде. Тому в четвер опадів практично не буде.

Весна, діти, квіти, фото: Pixabay
Весна, діти, квіти, фото: Pixabay

На більшості території країни очікується суха погода, але жителям північних і східних регіонів все-таки не доведеться поливати городи. Циклон з Європи принесе в ці області дощі. В Україні буде переважати підвищений атмосферний тиск. Вітер буде досить сильним, аж до штормового. Однак якщо в середу він був північно-західним, то в четвер він зміниться на південно-західний.

Штормовий вітер торкнеться і жителів столиці. Температура повітря прогріється до 16-18 градусів, проте вночі все-таки буде прохолодно – 2-5 градусів. Можливі заморозки до -2 градусів. Вночі може пройти невеликий дощ, а вдень опадів не очікується.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Нагадаємо, в Чорнобильській зоні відчуження за 10 днів пожеж знищено 30% туристичних локацій. Серед них радянські бази відпочинку, деякі металеві локації і покинуті села.

Як повідомляв портал Знай.uа, вогонь знищив колишні села Лелів, Смарагдовый, Чистогалівка, Варовичі. Крім того, постраждав і Рудий ліс. Вогонь вже підбирався до сховища радіоактивних відходів "Підлісний" та атомної станції. Однак рятувальникам допомогла погода.

Також портал Знай.uа писав, що небайдужі люди організували допомогу пожежникам, які займаються гасінням пожежі в Чорнобильській зоні відчуження. Саме так і з'явився "Волонтерський штаб", який розпочав роботу на контрольно-пропускному пункті "Дитятки".