У Маріуполі попри карантин, спричинений коронавірусом, кілька сотень місцевих мешканців взяли "штурмом" новий магазин.

Про це повідомляє місцеве видання "0629".

Як відзначається, напередодні цього, адміністрація супермаркету розклеїла містом оголошення, в яких анонсувала великі знижки та розіграш цінних призів. В результаті на відкриття прийшли сотні людей, частина з яких не була в масках та не дотримувалися безпечної дистанції. А коли людям дозволили зайти в магазин, то близько 200 осіб відразу почали штурмувати вхід.

Пенсіонери, фото: 0629"
Пенсіонери, фото: 0629"

За словами деяких маріупольців, вони прийшли не за продуктами, а розважитися, оскільки "втомилися від карантину". Щоправда, ті, кому вдалося прорватися в магазин, зазначають, що анонсовані 30%-і знижки - це обман. Наприклад, за мішок з картоплею вартістю 75 грн знижка становила всього 1 грн.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Пенсіонери, фото: 0629"
Пенсіонери, фото: 0629"

Варто зауважити, що на під час заходу до супермаркету приїхали п'ять автомобілів патрульної поліції, які затримали частину людей, а магазин закрили на невизначений термін. Також у поліції повідомили, що якщо хтось із покупців захворіє на коронавірус, то всі інші будуть примусово відправлені на двотижневу самоізоляцію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, за що українці зможуть не платити протягом карантину — мобільний зв'язок, кредити, штрафи.

Як повідомляв Знай.uа як оплатити комуналку на карантині онлайн — прості інструкції.

Знай.uа писав, пенсійний фонд України в смартфоні — як працюватиме новий мобільний додаток.