На Київщині правоохоронці спіймали ще одного чоловіка, через якого сталася потужна пожежна на території зони Чорнобильської АЕС.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Київської області.

Варто зауважити, що на днях сталася чергова пожежа на території зони ЧАЕС: це був третій осередок вогню у зоні відчуження. Відтак, наразі правоохоронці виявили і самого зловмисника та повідомили йому про підозру.

Фото з місця повідомлення підозри чоловіку

Так, ним виявився 37-річний житель села Старі Соколи. З'ясувалося, що чоловік спалював сміття в себе в дворі, а потім рештки тліючого багаття вивіз за село і висипав на суху траву. В результаті огонь перекинувся на територію лісу, а далі - у зону відчуження, де сталася масштабна пожежа.

Популярні новини зараз
25-річна блондинка всього за тиждень переспала із сотнею студентів та їхніми батьками: рекорд побито Стосується всіх власників карток "Ощадбанку": важливі зміни Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців
Показати ще

За таке палію загрожує сплата штрафу від тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Чорнобильській зоні відчуження за 10 днів пожеж знищено 30% туристичних локацій.

Як повідомляв портал Знай.uа, вогонь знищив колишні села Лелів, Смарагдовий, Чистогалівка, Варовичі.

Також портал Знай.uа писав, що небайдужі люди організували допомогу пожежникам, які займаються гасінням пожежі в Чорнобильській зоні відчуження.