Відомий синоптик Наталія Діденко дала прогноз погоди на Страсну П'ятницю, 17 квітня. За словами метеоролога, центральну, середню і східну частину України завтра чекає тепла погода. Місцями, температура підніметься до 25 градусів Цельсія. У середньому по країні, температура буде в межах 14-20 градусів.
Західній і Північній Україні пощастить менше. Їх очікує прохолодна погода. На ці регіони насувається північні циклон Tanja, який суттєво охолодить повітря. У цих регіонах очікується температура повітря на рівні 9-13 градусів тепла.

Що стосується вітру, який “навів шороху” в Україні в останні дні, у Діденка прогноз оптимістичний. Штормові повітряні потоки нарешті припиняться. В Україну прийде слабкий північно-західний і західний вітер. Сильні пориви можуть бути лише у східній частині країни. У Західній і Північній Україні можуть пройти дощі.
У Києві температура повітря буде на рівні 11-13 градусів тепла. Опадів, вранці і вдень не очікується. Проте до вечора небо затягнуть хмари, і може пройти невеликий весняний дощик.

Нагадаємо, посилення карантину в Україні — що робити, коли зупинила поліція

Як повідомляв портал "Знай.uа", безробітним українцям виплатять допомогу, опубліковано необхідний перелік документів. Безробітним в Україні будуть платити допомогу, як подати заяву.

Також "Знай.ua" писав, СБУ затримала легендарного генерала "Шайтана" - виявився перевертнем ФСБ.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще