Найчастіше українці відчувають на карантині невпевненість і надію. Рівень цих емоцій вище у жінок та людей старшого віку. Про це говорять дані опитування "Градус".

Найбільше українці бояться зараження їх близьких, відсутність необхідної медичної допомоги і погіршення економічної ситуації.

Заразитися бояться 25% українців. Уточнюється, що страх заразитися вище серед жінок, чим серед чоловіків.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

При цьому тільки 14% українців вважають коронавірус серйозною загрозою особисто для себе. 35% українців вважають коронавірус серйозною загрозою для жителів всієї країни і 73% – для економіки України.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в протягом більше 30 днів карантину в України близько 1-1,3 мільйони людей втратили постійне місце роботи. Загальна кількість безробітних досягла 2,5-2,8 мільйони чоловік.

Як повідомляв портал Знай.uа, святкування Великодня вдома може зупинити поширення Covid-19 в Україні. Міністр охорони здоров'я Максим Степанов закликав українців провести свято в своїх будинках і відзначити онлайн.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні очікується обвал цін на медичні маски – склади ломилися від пошитого.