Днями в Україні істотно посилили правила карантину та ввели додаткові обмеження напередодні Великодня. Однак, паніка породжує чутки про те, що людей залишать на свята без продуктів, закривши продуктові супермаркети.

Так, із суботи, 18 квітня, в Мелітополі закриють всі ринки. Таке рішення було прийнято обласною комісією ТЕБ та НС на вимогу головного санітарного лікаря Дмитра Ляшко. Та слідом за ним, чутки "закрили" супермаркети АТБ та "Сільпо".

Люди почали панікувати, що не зможуть купити продукти на свята, якщо дійсно закриють маркети.

Насправді, переживати через це не варто. Супермаркети працюватимуть у звичному режимі, про що повідомили українців.

У пресс-лужбі АТБ-Маркет заявили, що не мають наміру змінювати графік роботи своїх магазинів ні в суботу, 18 квітня, ні на Великдень, 19 квітня.

"Сільпо" також не повідомляє про зміни в графіку.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Українці можуть спати спокійно, адже згідно рішення регіональної комісії з ТЕБ та НС під час так званої "комендантської години" також продовжать працювати всі продуктові магазини та магазини, які торгують засобами особистої гігієни.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, АТБ звинуватив депутатів у присвоєнні продуктових наборів для українців

Як повідомляв портал Знай.ua, у МВС розповіли, як каратимуть злісних порушників карантину біля церков на Великдень

Також Знай.ua писав, стало відомо, коли пенсіонери отримають обіцяну тисячу