У військово-морських силах ЗСУ навчають тренувати та навчати особовий склад. Так, нещодавно в Одесі в Практичній гавані відбулися навчання за водолазних спусків, в яких брав участь інструкторсько-викладацький персонал водолазної школи Збройних сил України. Про це повідомляє інформаційне агентство АрмияInform. Зазначається, що військові моряки працюють тільки на сучасному водолазному спорядженні і на новітніх зразках водолазної техніки та обладнання.

Начальник циклової комісії водолазної школи ЗС України Олег Горобець зазначив, що зараз, у зв'язку з карантином призупинено базовий курс підготовки за спеціальністю "водолаз". Проте, військові продовжують нарощувати можливості навчально-матеріальної бази навчального закладу та вдосконалюємо власну індивідуальну підготовку. За словами Олега Горобця, майже всі у Військово-морських силах відточують майстерність під водою.

Навчання водолазів, фото - АрмияInform
Навчання водолазів, фото - АрмияInform

Повідомляється, що після карантину навчання продовжиться і в навчальному закладі відновиться черговий набір курсантів на базовий курс підготовки за спеціальністю "водолаз". Підготовка триває 8 тижнів, а навчання включає і практичні заняття з обов'язковим спуском під воду. За час курсу кожен учень повинен відпрацювати під водою 650 хвилин. Зокрема, до 500 хвилин водолаз повинен виконувати завдання на глибині до 20 метрів, а 150 хвилин – під час водолазних спусків до 30 метрів.

Навчання водолазів, фото - АрмияInform
Навчання водолазів, фото - АрмияInform

Популярні новини зараз
Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Навчання водолазів, фото - АрмияInform
Навчання водолазів, фото - АрмияInform

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, армія Путіна застала ВСУ зненацька перед обміном полоненими - пустили в хід гранатомети і кулемети.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що бійці ВСУ мужньо відбили атаку терористів під Попасній – хто з мечем до нас прийде.

Також портал "Знай.ua" писав, що українські курсанти-танкісти сформували військовий ешелон, фото і відео посиленої підготовки.