На Закарпатті правоохоронці затримали 92-річну жінку за порушення карантину.

З'ясувалося, що старенька хотіла купити хустку до Великодня і в буквальному смислі слова втекла з дому через вікно. Про це повідомила керівник Управління праці та соцзахисту населення Мукачево Наталя Зотова.

Правоохоронці "зловили" бабусю в п'яти зупинках від її дому, хоча в місті транспорт не ходить.

"Жінки - такі жінки. Така ось історія від знайомих. Бабусі 92 роки. Живе з дітьми, онуками, правнуками. Бабцю бережуть, нікуди не пускають, бо карантин. А у бабусі біда: дуже потрібно новий хустку і білизна і дуже потрібно вибрати самої. Великдень йде! Ранок, безлюдна вулиця. Під'їжджає до будинку поліцейська машина. Поліцейські то кажуть про 17 тисяч штрафу. Сім'я в шоці: що сталося?! Відкриваються двері, поліцейський подає руку і з машини граціозно виходить бабуся. кажуть, знайшли її в центрі міста, а це п'ять зупинок від будинку і транспорт не ходи т. Родичі завмерли: як? як при купі людей бабка вийшла з дому? І що думаєте? Вилізла через вікно і пролізла крізь паркан. Адже Великдень, а нового хустки немає "- написала Наталя Зотова.

Бабусі пощастило, що поліцейські виявилися з гумором і не стали виписувати їй штраф. Замість цього вони подарували їй маску.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у МВС розповіли, як каратимуть злісних порушників карантину біля церков на Великдень

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, коли пенсіонери отримають обіцяну тисячу

Також Знай.ua писав, як працюватимуть супермаркети в період Великодніх свят